Til salg/unger

Overvejelser inden køb
Du skal have plads til et bur af ordentlig størrelse, min 75 cm i længden - og større hvis fuglene ikke får lov at få en flyvetur i stuen.
Undulater kan nemt blive 10 år gamle - har du lyst til at passe dem så længe og hvad hvis dine børn mister interessen?
Undulater støjer og støver ret meget - er det noget du (og evt. naboer) kan acceptere?
Hvem skal passe dem, når du er på ferie?

-

Salgsinfo
Her på siden vil der komme info og billeder, når der er unger i kassen - det er dog ikke dem alle, der kommer til salg. Det er australske undulater jeg har.
Ungerne er min. 6 uger gamle, når de kan flytte og de vil være ringmærket (LDF) og har været håndteret fra de var helt små. Dvs. de er ikke tamme, men der er en rigtig god grobund til selv at gøre ungerne tamme, da de er vant til menneskehænder. Der er dog stor forskel på hvor rolige de, når de er klar til at flytte. Jeg kan ikke garantere kønnet på fuglen, men giver mit bud.

Der bliver ikke solgt unger til børn, dvs. du skal være min. 18 år, for at kunne reservere og købe. Dette fordi det er forældrene, der har ansvaret for at undulaterne får det godt - også hvis barnets interesse for fuglene forsvinder! Vær sød at overveje det nøje om du skal have undulater - de bliver ca 10 år, så det er mange år ud i fremtiden at man er ansvarlig for dem.

Det er muligt at blive skrevet op til unger - men først når parrene er sat sammen. Ingen planlagte kuld i 2018 lige pt.

Hvis der står Standby på en unge overvejer jeg selv at beholde den.

-

Jeg sælger ikke unger enkeltvis, hvis du ikke har undulater i forvejen!

Jeg bor i København, hvor ungerne skal afhentes.

Som udgangspunkt koster ungerne 250 kr. stk. og 2 for 400 kr.,
ældre unger/voksne kan have en anden pris, men det vil så fremgå her på siden.
Prisen er inkl. stamkort, pasningsvejledning og noget af deres vante foder.

-

2 voksne undulater til salg - IKKE som tamfugle - kun til voliere:


Lucca

Lucca er klækket 27. august 2016, og med fast ring, dens forældre er Rockshe og Gråpip. Mit bud på varieteten er gulmasket type to, hollandskbroget (den har irisringe, derfor ikke db) + noget afbleget. Farven er nok mauve. Den er meget flyvsk og kan ikke lide hænder - derfor tror jeg en større voliere vil være bedre end hvad jeg pt kan tilbyde. Bor pt. indendørs.

SÆLGES KUN TIL STOR VOLIERE MED ARTSFÆLLER - GERNE SAMMEN MED GRÅPIP

Send en mail hvis du er interesseret - prisen er ikke vigtig, men det er hjemmet:)

-

Gråpip

Gråpip har boet hos mig siden 13/5-16. Ifølge tidligere ejer skulle hun være fra 2013/14, men da hun ikke er fastringet vides det ikke med sikkerhed. Hun har fået et kuld hos mig og flere hos tidligere ejer, og er en god mor. Jeg ved ikke med sikkerhed hvilke varieteter hun er, men jeg tror hun er hollandskbroget violkobolt + evt gråvinget (eller noget andet afbleget). Hun er split danskbroget. Hun er meget flyvsk og kan ikke lide hænder - derfor tror jeg en større voliere vil være bedre for hende, end hvad jeg pt kan tilbyde. Bor pt. indendørs.

SÆLGES KUN TIL STOR VOLIERE MED ARTSFÆLLER - GERNE SAMMEN MED LUCCA

Send en mail hvis du er interesseret - prisen er ikke vigtig, men det er hjemmet:)