Til salg

Opdræt af mongolske ørkenrotter

Opdrættet er i oktober 2021 så småt ved at starte op igen efter flere års pause. Jeg har pt (okt 2023) ingen avlsgruppe..

-

Alder v. salg: Ungerne bliver tidligst solgt når de er 6 uger gamle.

Kønsbestemmelse: jeg tjekker køn på dem, når de er ca 7-12 dage (hvis muligt) og igen inden salg - jeg gør det så godt jeg kan, men det kan altså være svært at se.....så ingen garantier.

Pris: 100 kr. stk. - Ørkenrotter er meget sociale dyr, og sælges derfor ikke enkeltvis, med mindre du har nogle i forvejen!

Ved køb af dyr skal de afhentes hos mig og du skal selv medbringe en egnet transportkasse (ikke af pap, da de gnaver sig ud). Jeg bor 10 km uden for Kalundborg (kræver bil).

OBS: Hvis du er under 18 år skal det være dine forældre/værger der reserverer, da jeg ikke sælger til børn uden forældrenes accept (da disse har ansvaret for at dyret bliver passet forsvarligt).

-------------------------------------------------------

Salgslisten:

--

Obs hun er voksen - det er ikke et nyt billede!

Althea, sp. lilac født 26. nov 2021

Althea er desværre kommet op og toppes med sin mor og er derfor taget ud af gruppen. Hun søger et nyt hjem, hvor der er mulighed for at blive ført sammen med en anden totte via splitburs metoden, da man ikke bare kan sætte to voksne totter sammen. Skriv gerne ved interesse:)

--