Til salg / kuld på vej

Opdræt af Curly og kæledyr

Overvejelser inden køb
Marsvin bliver i gennemsnit 4-6 år - har du som voksen lyst til at passe dem i hele deres liv (også når/hvis børnene bliver trætte af dem?)?
Marsvin er sociale dyr, og skal derfor ikke gå alene - dvs. du skal have lyst og råd til mindst 2 marsvin!
Marsvin elsker plads, og buret bør absolut ikke være mindre end 100 x 50 cm til 2 marsvin og de skal også have en større løbegård eller mulighed for at løbe frit - har du plads til det?
Er der allergi i familien enten overfor dyrene eller hø?
Hvem skal passe dyrene mens du/I er på ferie?

 

Salgsbetingelser

Jeg sælger kun dyr til voksne, så ingen salg til børn/unge under 18 år. Simpelthen fordi det er de voksne der har ansvaret for dyrene - også når/hvis børnene taber interessen!

Dyrene sælges hverken til et liv alene eller med kaniner!

Der medfølger stamtavle fra DMF & kintraks / Animal breeder database, pasningsvejledning samt noget af det vante tørfoder. Ungerne bliver stambogsført som kæledyr. Såfremt den officielle stamtavle fra DMF ikke er ankommet ved afhentning af unger eftersendes den pr. mail.

Du skal selv medbringe en egnet transportkasse - og kan anbefale at du køber en "rigtig" i stedet for en papkasse, da du så har transportkassen i huset hvis du akut skulle få brug for den.

Jeg bor 10 km udenfor Kalundborg; det er til tider muligt at medbringe salgsdyr/ting til Slagelse eller København (mod benzinpenge).

Ungerne sælges først når de er min. 4 uger gamle og vejer over 300 gram.

Pris: 250 kr. stk.

 

Til salg:

Ingen pt.

-

 

Kommende kuld:

-


Diego & Freya er sat sammen 21. november 2020

Termin er tidligst 28. januar 2021

24/1-21: Freya har taget rigtig fint på den sidste uge og jeg har mærket ungerne sparke. Så nu håber vi rigtig meget at det denne gang resulterer i levedygtige unger.

 

-

Iben & Volmer er sat sammen 19. december 2020

Termin er tidligst 25. februar 2021

17/1-21: Endnu intet at berette om, hverken spark eller stor vægtøgning. Har dog set parringer i begyndelsen af januar, og hvis de bærer frugt, så er termin 15. marts...

-