Til salg / kuld på vej

Opdræt af kæledyr

Overvejelser inden køb
Marsvin bliver i gennemsnit 4-6 år - har du som voksen lyst til at passe dem i hele deres liv (også når/hvis børnene bliver trætte af dem?)?
Marsvin er sociale dyr, og skal derfor ikke gå alene - dvs. du skal have lyst og råd til mindst 2 marsvin!
Marsvin elsker plads, og buret bør absolut ikke være mindre end 100 x 50 cm til 2 marsvin og de skal også have en større løbegård eller mulighed for at løbe frit - har du plads til det?
Er der allergi i familien enten overfor dyrene eller hø?
Hvem skal passe dyrene mens du/I er på ferie?

 

Salgsbetingelser

Jeg sælger kun dyr til voksne, så ingen salg til børn/unge under 18 år. Simpelthen fordi det er de voksne der har ansvaret for dyrene - også når/hvis børnene taber interessen!

Dyrene sælges hverken til et liv alene eller med kaniner!

Der medfølger stamtavle fra DMF & kintraks / Animal breeder database, pasningsvejledning samt noget af det vante tørfoder. Ungerne bliver stambogsført som kæledyr. Såfremt den officielle stamtavle fra DMF ikke er ankommet ved afhentning af unger eftersendes den pr. mail.

Du skal selv medbringe en egnet transportkasse - og kan anbefale at du køber en "rigtig" i stedet for en papkasse, da du så har transportkassen i huset hvis du akut skulle få brug for den.

Jeg bor 10 km udenfor Kalundborg; det er til tider muligt at medbringe salgsdyr/ting til Slagelse eller København (mod benzinpenge).

Ungerne sælges først når de er min. 4 uger gamle og vejer over 300 gram.

Pris: 350 kr. stk.

 

Til salg:

Ingen

-

Kommende kuld:


Zoltan & Agnes er sat sammen og vi håber på sommerunger:)

-