Kuld 2003

Her ser du billeder af de unger som kom på pind i 2003

Gule & Strit fik en unge i deres første kuld i denne ynglesæson. Den er danskbroget lysegrøn og gul. Den kom til en dyrehandel.

Olivia og Spot fik fire unger i første kuld i år. Det blev til tre grønne og en danskbroget. De tre grønne blev alle solgt. Den ene hedder Simon idag og en hedder Jacob og den sidste ved jeg ikke hvad kom til at hedde. Den danskbrogede kom til en dyrehandel.

Sylvia og Janus er begge førstegangsforældre og kun en unge overlevede. Den var så sød at jeg var i tvivl om den skulle sælges, en meget køn danskbroget fugl. En af mine favoritter fra dette års kuld. Den endte med at den blev solgt, og hedder nu Sweetie Pie:)

Her er både Olivia/Spots og Gule/Strits 2. kuld. Kig godt efter for der er syv fugle. Fire fra førstomtalte par og tre fra sidstnævnte. På pinden sidder fra venstre en lysvinget (Gule/Strit), lysegrøn og en blå - begge fra Olivia og Spot. Den blå var noget af det dejligste og også en favorit fra min side. På bunden sidder to danskbrogede (en fra hvert forældrepar) og en lysvinget (Gule/Strit). Den sidste pip sidder længst tilbage i højre side af buret på en pind og skjuler sig godt - den er lysegrøn med normale tegninger. Af disse unger kom de to lysvingede (begge blev reserveret flere gange men blev vraget), de to grønne og den ene danskbrogede til dyrehandleren. Den blå hedder nu Pusser og den sidste danskbrogede flyttede også herfra og hedder nu Pipper.

-

Kuld: 2000, 2001, 2002, 2003, 2004 & 2005