Mit lille opdræt af kæledyr
Jeg hedder Anna, er født i 1979 i København, hvor jeg også boede indtil jeg i 2018 flyttede til en lille by 10 km udenfor Kalundborg.
Jeg har opdrættet kæledyrsmarsvin fra 2002-2012, hvorefter jeg holdt en pause med ungerne, fremtil 2017, hvor opdrættet startede op igen.
Jeg udstiller ikke, men samarbejder gerne med andre opdrættere - skriv gerne, hvis du har lyst til et samarbejde/ud veksling af erfaringer eller andet.

Ungerne der er født hos mig har fået stamtavle, hvor jeg har bestemt hvad de skulle hedde. Mit opdrætternavn er "la Cour", så det hedder de til efternavn og mit valg af fornavne til dem kan du læse lidt om her. Jeg er medlem af både Dansk Marsvineklub (DMK) og Dansk Marsvin Forening (DMF).

-

En blev til flere...

Jeg fik mit første marsvin omkring 1989/90, det var en han, der kom til at hedde Nuller. Efter ham havde jeg et par (Tulle & Nuller), som fik to kuld unger. Det ene var på een unge (Lillebror), det andet på 6 unger, hvoraf kun den ene overlevede (Stump).

Det næste hold marsvin jeg havde var Hassel & Femmer, der fik tre unger, hvoraf den ene var død. De to andre kom til at hedde Sølver og Toenhalv. I december 1997, døde den sidste og jeg holdt en pause med marsvinene, mens fuglebestanden voksede og et par kaniner kom til. Du kan se næsten alle mine barndomsmarsvin her.

I november 2001 var jeg klar til en ny omgang marsvin og Merian blev købt. I februar '02 fulgte Nuller....alle mine nulevende marsvin kan ses under "Mine marsvin"


Nuller og Merian